რესტორანი "ორთაჭალა" აცხადებს ვაკანსიებს:
1. რესტორნის სერვისის მენეჯერი ქ. თბილისში.
საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:
** უმაღლესი განათლება;
** სამუშაო გამოცდილება მითითებულ პოზიციაზე მინიმუმ 2-3 წელი;
** ინგლისური და რუსული ენების მაღალ დონეზე ფლობა;
** საოფისე პროგრამების ცოდნა (Word, Excel, Internet)
მოვალეობები:
** თანამშრომლების სწორად დატრეინინგება და გადანაწილება შესაბამის პოზიციებზე;
** თანამშრომლების კვირის სამუშაო განრიგის შედგენა;
** სტუმრებისგან მიღებული კომენტარების სერვისის მენეჯერისთვის მიწოდება;
** მენიუში არსებული პროდუქტების და მათი მომზადების წესების სრულყოფილი ცოდნა;
** სერვისის მიმართულებით ახალი სტრატეგიების მოფიქრება და შესაბამის დეპარტამენტთან მიტანა;
** თანამშრომლების მუშაობის შეფასება და მათთვის კომენტარების გაზიარება;
** საჭიროების შემთხვევაში სერვისში დახმარება;
უნარ-ჩვევები:
** ორგანიზებულობა;
** დახვეწილი მეტყველების უნარი და კომუნიკაბელურობა;
** დროის მართვისა და სწორი პრიორიტეტების განსაზღვრის უნარი;
** პუნქტუალურობა;
** გუნდური მუშაობის უნარი;
** პასუხისმგებლობის მაღალი გრძნობა;
** მიზანმიმართულობა და შედეგის მიღწევაზე ორიენტირებულობა
** გადაწყვეტილების სწრაფად მიღების უნარი;
** სტრესულ გარემოში მუშაობის უნარი;
** სწრაფი გადაწყვეტილების მიღების უნარი
ხელფასი შეთანხმებით
2. რესტორნის მენეჯერი ქ. თბილისში.
საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:
** უმაღლესი განათლება;
** სამუშაო გამოცდილება მითითებულ პოზიციაზე მინიმუმ 2-3 წელი;
** სამზარეულოს ორგანიზაციული სტრუქტურის და ფუნქციონირების ძირითადი პრინციპების ცოდნა;
** კვების სფეროში მიღებული განათლება ჩაითვლება უპირატესობად
მოთხოვნები:
** კვების ობიექტების მართვის სისტემისათვის საჭირო ყველა ფუნქციის ცოდნა;
** ინგლისური და რუსული ენების მაღალ დონეზე ფლობა;
** კვების სფეროში მიღებული განათლება ჩაითვლება უპირატესად;
** სასურველია სარესტორნო პროგრამების ცოდნა;
** საოფისე პროგრამების ცოდნა (Word, Excel, Internet)
მოვალეობები:
** რესტორნის ყოველდღიური საოპერაციო საქმიანობის გამართულად მუშაობის უზრუნველყოფა;
** რესტორნის მუშაობის დაგეგმვა, ორგანიზება და კონტროლი;
** მაღალი ხარისხის მომსახურების დანერგვა და მონიტორინგი რესტორანში;
** თანამშრომლების სამუშაო გრაფიკის შედგენა და ცვლის მართვა;
** ცვლის გახსნისა და დახურვის შესაბამისი პროცედურების დაცვა;
** არსებული სტანდარტების, სანიტარულ-ჰიგიენური ნორმების, სისუფთავისა და საკვების უსაფრთხოების კანონმდებლობის სრული დაცვა და დაცვის კონტროლი.
** შეკვეთების გაკეთება და მარაგების კონტროლი;
** თანამშრომლების მოტივაციაზე და განვითარებაზე ზრუნვა;
** რესტორანში ინვენტარიზაციის ორგანიზება და კონტროლი;
** რესტორნის საქმიანობასთან დაკავშირებული დოკუმენტაციის კონტროლი;
** რესტორნის სწორი მარკეტინგული სტრატეგიის დაგეგმვა და განხორციელება;
** დაქვემდებარებული თანამშრომლების მართვა, დავალებების გონივრულად გადანაწილება და შესრულების ხარისხის კონტროლი;
** შრომის დაცვის წესების, უსაფრთხოების წესების, სანიტარული და ჰიგიენური ნორმატივების დაცვის მონიტორინგი
უნარ-ჩვევები:
** ორგანიზებულობა;
** დახვეწილი მეტყველების უნარი და კომუნიკაბელურობა;
** დროის მართვისა და სწორი პრიორიტეტების განსაზღვრის უნარი;
** პუნქტუალურობა;
** გუნდური მუშაობის უნარი;
** პასუხისმგებლობის მაღალი გრძნობა;
** მიზანმიმართულობა და შედეგის მიღწევაზე ორიენტირებულობა
** გადაწყვეტილების სწრაფად მიღების უნარი;
** სტრესულ გარემოში მუშაობის უნარი;
** სწრაფი გადაწყვეტილების მიღების უნარი
ხელფასი შეთანხმებით
დაინტერესებულ კანდიდატებს გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ (CV) ფოტოსურათით, ელ-მისამართზე: tkeshelashvilim75@gmail.com და სათაურის ველში მიუთითოთ ვაკანსიის დასახელება "რესტორნის მენეჯერი", ან დარეკოთ ნომერზე: 598 546 895
კანდიდატის განხილვა მოხდება მისი მონაცემების დამუშავებისა და მასთან გასაუბრების საფუძველზე.