"Coffeehub.ge" გთავაზობთ ბარისტას საბაზისო ექსპრეს კურსს - 2 დღე.
თეორია + საბაზისო პრაქტიკა + ქართული ბაზრის უნიკალური გამოცდილება
დღე 1 - საფუძვლები და თეორია:
** ყავის მოკლე ისტორია და ძირითადი სახეობები (არაბიკა, რობუსტა)
** როგორ იქმნება გემო: წარმოშობა, ჯიში, კლიმატი
** მოხალვის დონეები - ვიზუალური და გემოვნური განსხვავებები
** ქართული ბაზრის თავისებურებები:
** რომელი ყავაა ყველაზე პოპულარული საქართველოში და რატომ
** კორპორატიული კულტურა და ყავის როლი ოფისებში
** ყავის დანადგარები და მათი მოვლა:
** ესპრესოს აპარატები, საფქვავი, ტემპერი და აქსესუარები:
** დაფქვის ხარისხი და დოზირება;
** პორტაფილტრის მომზადება და ტემპინგი;
** დემო-სესია ყავის ბარში: ესპრესოს მომზადება.
დღე 2 - პრაქტიკა რეალურ გარემოში
** ყავის მოხალვის პროცესის დაკვირვება პორტატულ სახალავზე
** ყავის საფქვავთან მუშაობა
** პროფესიონალურ ყავის აპარატთან მუშაობა
** რძის ამოყვანა
** ძირითადი შეცდომები და მათი გამოსწორება
** რეალური პრაქტიკა მოქმედ ყავის ბარში
ვისთვის არის კურსი?
** ყავის გურმანებისთვის, ვინსაც სურს ყავაზე საბაზისო და პრაქტიკული ცოდნის მიღება
** სამსახურის მაძიებლებისთვის, ვინც გეგმავს ბარისტად მუშაობის დაწყებას
რეგისტრაციისთვის შეავსეთ ფორმა: https://shorturl.at/9XIu1
501111317
კურსის ღირებულება: ₾250